Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországon belül válthat klubot a Napoli klasszisa

A nápolyi székhelyű Il Mattino értesülései szerint a nyári átigazolási időszakban könnyen elképzelhető, hogy az ezüstérmes Napoli csatártriójából távozik a spanyol Jose Callejón, mivel szerződésében szerepel egy kivásárlási záradék, amely a jelenlegi trendeket látva nem is tűnik túl magasnak…

milánáj

(Fotó: MilanEye / Twitter)

A helyi lap szerint a spanyol kiválóság szerződésében 20 millió eurós kivásárlási záradékot rögzítettek, ami ráadásul nem csak külföldi csapatok, hanem hazai riválisok által is érvényesíthető.

Itt jön a képbe a Milan csapata, mely a hírek szerint szívesen kifizetné ezt az összeget a 31 éves futballistáért, Milánóban alighanem a többek között a Liverpoollal hírbe hozott Suso utódjaként tekintenek a korábbi Real-játékosra. Ha pedig hozzátesszük, hogy Suso szerződésében 40 millió eurós kivásárlási összeg szerepel, az üzlet papíron nem néz ki rosszul a Rossoneri számára.

A 2013 óta a nápolyiakat szolgáló Callejón az idei Serie A-szezonban kilenc góllal és 15 assziszttal vette ki a részét a csapat sikeres szerepléséből.