Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: “Kedvelem Griezmannt, a világ egyik legjobbja!”

Azt eddig is tudtuk, hogy Lionel Messi szava sokat jelent Barcelonában. Az argentin zseninek Antoine Griemzann esetleges jövőbeni megszerzése kapcsán is volt mit mondania. Ha csak Messin múlna (…)

Nagy páros lenne kettőjüké (Kép: goal.com)

(…) Griezmann vélhetően Barca játékos lenne. A katalánokkal igen erőteljesen szóba hozott franciát az Atleti azonban nem szívesen adná el egyik legnagyobb riválisának.

Lionel Messit persze ez a huzavona hidegen hagyja, és ettől függetlenül egy biztos, a Barca 10-ese örülne Griezmannak! “Nyilvánvaló, hogy kedvelem őt, kedvelem a játékát. Jelen pillanatban a világ egyik legjobbjáról beszélünk. Nem tudom mennyi esély van arra, hogy hozzánk igazoljon, de egy biztos, a világ legjobb játékosait, így Griezmannt is örömmel látjuk.” – Idézi Messit a goal.com.

Az argentin klasszis egyébként megjegyezte azt is, hogy a Barca a római kijózanító BL-fiaskó ellenére nagyszerű szezont zárt a bajnoki címmel, valamint  a kupagyőzelemmel. Aztán ki tudja, jövőre talán már Griezmannal a támadósorban a BL-ben is révbe ér a csapat…