Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ha Bale távozik, a Bundesligából jöhet az utód! – Sajtóhír

Az ESPN szerin a Real Madridnak már konkrét elképzelései is vannak arra az esetre, ha Gareth Bale a nyáron a távozás mellett dönt. Az egyik lehetséges Bale-utób a Bundesliga mögöttünk hagyott idényének egyik legjobbja lenne.

Leon Bailey (Kép: as.com)

A Bundesligában Európa-liga indulást erő ötödik helyezett Bayer Leverkusen egyik húzóemberévé vált Leon Bailey. A 20 esztendős jamaicai szélső minden sorozatot figyelembe véve (bajnokság és kupa) összesen 34 találkozón lépett pályára, és összehozott 12 gólt és fele annyi gólpasszt.

A korábbi Genk-játékos kiváló szezonja az ESPN szerint a Real Madrid figyelmét is felkeltette. A blancók állítólag Gareth Bale mellé/helyére – szerintünk ugyanis nem feltétlen kellene ehhez a transzferhez Bale-nek távoznia – ki is szemelték Bailey-t, akinek jelenlegi kontraktusa 2022-ig szól a “gyógyszergyáriakkal”, értékét pedig a mértékadó transfermarkt.de 45 millió euróra taksálja.

Bailey jövője egyébként a blancók érdeklődése ellenére igencsak kérdéses Leverkusenben, hiszen a Manchester City is kiszemelte a jamaicait, akiért állítólag a Bayern Müncehn is kész mélyen a zsebébe nyúlni.