Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jótékonysági meccsen szerzett góllal búcsúzott Fernando Torres – videóval

Jótékonysági meccsel búcsúzott a 2017/18-as szezontól az Európa-liga győztes Atletico Madrid, mely kedd este Nigériában lépett pályára teltházas mérkőzésen. Egyben ez volt Fernando Torres utolsó mérkőzése, a matracosok mezében, a “kölyök” góllal búcsúzott. 

404427.920x518

A gólok sorát az Arsenal 19 éves középpályása Nwakali nyitotta, melyre Correa válaszolt pár percen belül. A fordulást követően sort cseréltek a matracosok és érkezett Fernando Torres, aki utoljára öltötte magára az Atletico Madrid szerelését. A “kölyök” stílszerűen egy fejesgóllal búcsúzott azt követően, hogy hétvégén utolsó tétmeccsén egy duplával köszönt el. Nigéria eztán még egyenlített, egy nem is akármilyen góllal, avagy Usman csinált szó szerint bohócot a madridiak hátsó alakzatából. A meccset végül megnyerték a matracosok, a győztes gólt Moreno szállította.

Nigéria – Atletico Madrid 2:3 (1:1)
Gólszerzők: Nwakali (31.), Usman (79.), ill. Correa (34.), Torres (63.), Moreno (85.)

Nigéria: Thomas, Ajanahz, Alhassan (Ashadi 40.), Duru, Eduok (Usman 53.), Kadiri, Muhammed, C. Nwakali, K. Nwakali, Ojo (Omoyele 53.), Olamilekan.

Atletico Madrid: Oblak (Werner 46.), Carro (Vitolo 46.), Gonzalez, Juanfran (Solano 46.), Montero (Torres 46.), Moya (Jota 46.), Munoz, Olabe (Gabi 76.), Thomas, Correa (Aguero 76.), Gameiro (Moreno 60.).