Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bundesliga egyik legjobb kapusát szerződtette a Leverkusen – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayer Leverkusen együttese szép sorjában jelenti be a nyáron érkező transzfereit. A klub ezúttal a Bundesliga egyik legkiválóbb portását igazolta le.

Hradecky

2018 július 1-től a Bayer Leverkusenben folytatja a pályafutását Lukas Hradecky, finn válogatott kapus. A 28 esztendős labdarúgó az elmúlt napokban Német Kupa-győzelmet ünnepelhető Frankfurt együttesét hagyja el a Gyógyszergyáriak kedvéért. A transzfer a Leverkusennek egy eurócentjébe sem fájt, hiszen a portásnak az idény végeztével lejárt a szerződése, aki egyébiránt öt esztendőre kötelezte el magát újdonsült klubjához.

A finn portás a Leverkusen harmadik igazolása már, kinek érkezését a július 1-től kezdődő átigazolási piac előtt világgá kürtöltek. A klub korábban a tehetséges brazil, Paulinho, valamint a Hertha kiválóságának, Mitchell Weisernek az érkezését jelentette be.

Hradecky leigazolása pedig vélhetően utat nyit a német válogatott Bernd Leno előtt, akiért több klub is sorban áll, köztük az Arsenal és a Napoli is.