Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már hivatalos: az Arsenal bejelentette új menedzserét

Habár már eddig is biztosra vehető volt, az Arsenal most hivatalosan is bejelentette, hogy ki lesz Arsene Wenger utódja. 

Dd3ruu8VAAAqM42

Forrás: Arsenal Twitter

Hivatalosan is Unai Emery lesz az Arsenal új menedzsere. A spanyol szakember két évig volt a PSG edzője, ahol csak az előző szezonban megnyerte a francia bajnokságot, a Francia Kupát és Ligakupát.

A hírekben először Thomas Tuchel neve jelent meg a sajtóban Arsene Wenger helyére, ám a német edző a párizsi klubhoz szerződött. Felmerült még Luis Enrique és Massimiliano Allegri neve is, majd már úgy tűnt, hogy Mikel Arteta, a csapat korábbi játékosa a befutó, ám végül a spanyol trénert bízták meg a feladattal.

Emery boldogan nyilatkozott a klub hivatalos oldalának:

“Nagyon örülök, hogy csatlakozhatom a világ egyik legnagyobb klubjához. Az Arsenal az egész világon ismert kreatív játékstílusáról, a fiatal játékosok melletti elköteleződéséről és a fantasztikus stadionjáról. Nagyon izgatott vagyok, hogy bíznak bennem annyira, hogy én kezdhetem el ezt az új fejezetet a klub történetében. Már alig várom, hogy lássam, mit tudunk kihozni a közös munkából, és remélem örömet tudok okozni azoknak, akik szeretik az Arsenalt “