Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Griezmann jobban tenné, ha maradna!”

Antoine Griemzann a jövője kapcsán egy számára oly kedves személytől is tanácsot kapott. Kérdés, mindezt megfogadja-e majd a klasszis?!

(Kép: as.com)

Martin Lasarte, Griezmann korábbi Real Sociedados edzője szerint a csatár jobban tenné, ha Barcelona helyett maradna az Atlético Madridnál. A 27 esztendős csatárt a baszk klubnál először mély vízbe dobó uruguayi tréner szerint Griezmann karrierje szempontjából sem biztos, hogy jó döntést hozna, ha aláírna a katalánokhoz.

“Az Atléticónál történelmet írhat! Ezzel szemben a Barcelonánál csak egy játékos lenne a többiek között.” – Idézi a jelenleg Uruguay-ban, a Nacionalnál dolgozó 57 esztendős szakembert az AS című madridi sportnapilap.

“Meg fogom hallgatni őt erről, ugyanakkor, biztos hogy azt tanácsolnám neki, hogy talán jobb vezéregyéniségnek lenni, mint egy másik csapatban asszisztálni a pályán. Tudom, hogy nagyon nehéz időszakot él át! Azzal is tisztában vagyok, hogy mélységesen bántja, hogy az Atléticó szurkolói kifütyülték őt. Nehéz döntés előtt áll!” – Zárta diplomatikusan gondolatmenetét Martin Lasarte, aki sokakkal, például a Barca elnökével, Josep Maria Bartomeuval is egyet ért abban, hogy Griezmann kapcsán nem érdemes a világbajnokság végéig átigazolásról beszélni.