Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Morata máris új csapatával tárgyal

Álvaro Morata borzalmas idényen van túl. A spanyol válogatott világbajnoki keretéből is kiszorult támadót rengeteg kritika érte a Chelsea bajnoki szereplése miatt, lévén címvédőként még a legjobb négybe se fértek be a londoniak. A rossz sajtónak köszönhetően pedig gyorsan véget is érhet az angliai kiruccanás számára…

morata

Tavaly nyáron 66 millió eurót adott a Chelsea a Real Madridnak Álvaro Morataért, ám Antonio Contenak nem igazán sikerült beépítenie a „Kékek” játékába a 25 esztendős játékost. Minden sorozatot figyelembe véve a spanyol légiós negyvennyolc meccsen lépett pályára, és tizenöt gólt szerzett a Chelsea-ben.

Mivel nem lesz ott a Világbajnokságon, így Moratanak van ideje tárgyalni a kérőkkel, akik közül a leginkább a Juventus csábítása a legerősebb. Hősünk saját korábbi elismerése szerint eddigi karrierje során a torinóiaknál érezte magát a legjobban, ahol 2014 és 2016 között labdázott.

Tegnap pedig a pletyka megerősítése is megtörtént. Moratat és menedzserét a Juventus sportigazgatójával látták egy milánói kávézóban. Az pedig mindenki számára egyértelmű, hogy nem puszta nosztalgiából ülhettek le egy csésze Lavazzára.

Morata jelenlegi szerződése 2022-ig érvényes a Chelsea-vel, és Abramovicsék aligha engedik majd el túl könnyen és túl olcsón.

Balogh József