Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fiatal francia védő a Dortmund célkeresztjében – sajtóhír

Vészesen közeleg a nyári átigazolási szezon a topligákban, amely előtt természetesen nem maradunk pletykák, információk nélkül. A transzferek kapcsán általában igen jól értesült Gianluca Di Marzio honlapján számolt be arról, hogy ki lehet a Dortmund egyik nagy fogása a nyáron.

diallo

A német élvonalban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund együttese nem olyan rég jelentette be, hogy a következő szezontól Lucian Favre fogja majd a csapatot irányítani. A tapasztalt mester természetesen megerősítené a keretét annak érdekében, hogy mind a hazai, mind pedig a nemzetközi porondon helyt álljon a klub. Az első érkező ligán belülről, konkrétan a Mainz gárdájától jöhet.

Abdou Diallo neve talán még sokak számára ismeretlenül hangzik, de érdemes megjegyezni, hogy a Mainz egyik legnagyobb értékéről beszélünk. A 22 esztendős francia középső védő csupán tavaly nyáron érkezett a klubhoz, de rögtön berobbant a csapatba és első németországi szezonjában 27 bajnokin lépett pályára. Nem is meglepő, hogy a Dortmund érdeklődését felkeltette, ahol nagyon szívesen látnák a játékost, főleg hogy Sokratis a nyáron minden bizonnyal távozik.

A korábban a Monacoban is megforduló védő piaci értékét a transfermartk.de 10 millió euróra teszi, de vélhetően a sárga-fekete alakulat vezetőségének ennél többet kell majd a Mainz asztalára tennie.