Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus sztárját vinné a Manchester United – sajtóhír

Szigetországi sajtóinformációk szerint az angol élvonalbeli Manchester United a Juventus támadóját nézte ki magának, mint potenciális nyári igazolás. A José Mourinho vezette klub még akár csereüzletbe is hajlandó lenne bele menni, de vajon kit adnának kiért?

mandzu esultanza3

Nyártól új kihívásokat kereshet Mandzukic a PL-ben. (kép: juventus.com)

A Daily Mail szellőztette meg elsőként, majd viharként söpört végig a különböző portálokon, hogy a Manchester United szerződtetné a Juventus támadóját, Mario Mandzukicot. A horvát válogatott csatár már egy ideje kénytelen a baloldalon játszani jelenlegi klubjában, amit nem kifejezetten szeret, s ezért, valamint egy új kihívás miatt továbbállna.

A José Mourinho vezette manchesteri csapat pedig tárt karokkal várná a 32 esztendős labdarúgót, hiszen Lukaku és a fiatal Rashford mellett a portugál menedzsernek nincs nagyon opciója a középcsatár posztra.

A horvát válogatott támadó megszerzéséért a United nem pénzzel fizetne, hanem Matteo Darmian játékjogával. A 28 esztendős olasz jobb-bekk idén csak peremember volt csapatában, s a jövőben sem számítanak rá majd igazán a hírek szerint, így egy csereüzlet nyomán Torinóban köthet ki nyáron a védő.