Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Dzsudzsák Balázs hazatér az NB1-be

Mint ismert, eddigi közel-keleti klubja nem kért tovább Dzsudzsák Balázs szolgálataiból (vagy éppen fordítva), és két esztendőt követően elválnak a felek útjai. A sokak szerint többre hívatott támadó a legfrissebb hírek szerint hamarosan eldönti, hogy hol folytatja pályafutását.

dzsudzsak_gol_al_vahda

Állítólag könnyen lehet, hogy a végéhez ért a magyar válogatott csapatkapitányának légióskarrierje. A 31 esztendős szélső 2008 januárjában a PSV-ben tette le névjegyét, hogy a többé, de inkább kevésbé sikeres oroszországi (Anzsi, Dinamo) éveket követően gyorsan megbukjon a török ligában (Bursaspor), hogy aztán az Egyesült Arab Emírségekben igazi menő legyen az Al-Wahdanál. A bordómezes együttessel a szerződése lejáróban van, és a felek már megegyeztek az elválásról.

Több magyar sajtóanyag is beszámolt már arról, hogy Dzsudzsák Balázs a Fradi edzéseit látogatja idehaza, ám ettől függetlenül még továbbra sem biztos, hogy az Üllői úton láthatjuk az új idényben. Állítólag az egykori debreceni tehetség a Videoton és a Ferencváros között hezitál, és jó eséllyel a majdani bajnokot fogja választani, hogy hosszú évek után végre kipróbálhassa magát a Bajnokok Ligájában.

A Ripost egy informátorra hivatkozva írja azt, hogy Dzsudzsák bátran hazamer jönni, lévén azt gondolja, ha a veterán Huszti Szabolcsnak kifizet havi 15 millió forintot a Vidi, akkor ezt érte is megtenné valamelyik topcsapat.

Balogh József