Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: ma megegyeznek az új edzővel

Antonio Conte lassú „kivégzését” nem igazán tudta már megváltoztatni az a tény, hogy a Chelsea nyerte az elmúlt hétvégén a Ligakupát. Ám az olasz szakember helyett a saját, napokban kipenderített honfitársa lehet az utódja.

sarri_chelsea

Már korábban is írtunk róla, hogy Maurizio Sarri lehet a Chelsea új menedzsere. Az olasz mester a kirúgott Contét fogja váltani minden bizonnyal, akinek az volt a bűne, hogy a bajnoki cím után még csak a Bajnokok Ligája indulást sem sikerült megcsípnie a csapatával.

Állítólag Sarri és Roman Abramovics már tegnap este tárgyaltak egymással, és az orosz klubtulajdonosra nagyszerű benyomást tett az edzőjelölt. Az olasz sajtó pedig arról ír, hogy már ma minden részletben megegyezhetnek a felek. A Gazetta szerint Sarri mindössze kétéves szerződést fog kapni a Stamford Bridge-en, a minimális elvárás pedig a bajnoki cím lesz.

Eközben félhivatalos információként kell kezelnünk, de a pletyka szerint a Chelsea 9 millió eurót lesz kénytelen kifizetni az elbocsájtott Contenak, mintegy fájdalomdíjként.

Balogh József