Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchesteri transzferháború a brazil válogatott spílerért! – sajtóhír

A Manchester United és a Manchester City kettő korunk legtehetősebb klubjai közül. Csapatok, melyeknél az átigazolási díj, és a fizetés szinte nem is számít, ha egy játékost valóban meg szeretnének szerezni. Gondolhatjuk tehát, hogy mi történik akkor, amikor a két gigász ugyanazon labdarúgó kegyeiért verseng…

Fred

Egybehangzó angol lapértesülések szerint a manchesteri Polgárok után a Vörös Ördögök is bejelentkeztek a brazil válogatott, és a Shakhtar Donyeck középpályása, Fred játékjogáért. Az elsősorban a védelem előtt otthonosan mozgó légiósért folytatott licit immáron nem kevesebb, mint 50 millió eurón áll. A sor tehát Guardiolán van: megfejeli ezt újabb néhány millióval, vagy “senki többet harmadszor”?

A 25 esztendős játékosra egyébként mindkét klubnak égető szüksége volna, hiszen a City Fernandinho pótlására, míg a United Matics tehermentesítésére (illetve Mourinho védelmének tökéletesítésére) keres valakit. A piac pedig egyelőre nincs telítve klasszisokkal ezen pályarészen, így az ukrán bajnok játékos legkésőbb a világbajnokság után biztosan az egyik manchesteri klub hálójába akad majd.

Ahogy a Shakhtar pénzügyi igazgatója is mondta: “Fred menni fog. Ha nem a Cityhez, akkor a Unitedhez.”

Írta: Wernigg Márton