Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A United középpályását vinné a Marseille! – sajtóhír

A L’Equipe információi szerint a Rudi Garcia által irányított Olympique de Marseille szeretné leigazolni az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United belga középpályását, Marouane Fellaini-t…

Chelsea v Manchester United - Premier League

Mint ismert, Marouane Fellaini szerződése jelen állás szerint lejár a Manchester Unitednál, s nagyon úgy fest, a klub vezetősége nem fogja meghosszabbítani kontraktusát. A rutinos belga középpályás iránt állítólag rendkívül komoly az érdeklődés, hírbe hozták már többek között az AC Milannal, a Besiktassal és a Rómával, a legfrissebb pletykák szerint pedig a Marseille is bejelentkezett érte. Fellaini adott esetben 10 esztendőt követően hagyhatja el Angliát és a Premier League-t….

Marouane Fellaini-t 2008 nyarán az Everton igazolta le a Standard Liege-től. A belga labdarúgó gyorsan a liverpooli “kékek” egyik vezéregyénisége lett, a komolyabb sérülések azonban nem kerülték el, így voltak szezonok, amikor jó néhány mérkőzést ki kellett hagynia. Az Evertontól öt esztendőt követően távozott, az ott nyújtott teljesítménye alapján nem volt meglepő 2013-ban, hogy szerződtette őt a Manchester United. Bizakodva fogadták, ám kijelenthető, nem igen lopta be magát a szurkolók szívébe. Megosztó figurának számít a United drukkerek körébe, sokan a csapat egyik leggyengébb pontjának tartják. Fellaini a Premier League berkein belül összesen 246 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 37 gólt és 23 gólpasszt jegyzett. 

Németh Boldizsár