Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi játékosát szerződtette a Werder Bremen – hivatalos

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen együttese hivatalos honlapján tette közzé a hírt, hogy korábbi játékosával erősíti meg a keretét.

harnik

Harnik újra Werder mezben szerepelhet. (kép: twitter.com)

Már majdnem tíz éve annak, hogy az osztrák válogatott Martin Harnik elhagyta a Werder Bremen együttesét. Először egy düsseldorfi kölcsönjáték miatt, majd azt követően a Stuttgart hívó szavára távozott véglegesen, hogy onnan hat év után a Hannoverhez szerződjön, s most 2018. májusában pedig visszatérjen oda, ahol még anno profivá vált.

A 30 esztendős csatárért 2 millió eurót fizetett a Werder Bremen, aki a kikötővárosi csapat támadójátékának adhat új impulzusokat. Erről maga a csapat trénere, Florian Kohfeldt beszélt.

„A sebességével és tapasztalatával új opciók nyílnak a támadószekciónkban. Martin az elmúlt években rendszeresen bizonyította tehetségét az első- és másodosztályban, valamint az osztrák válogatottban is. Nagyon örülök neki, hogy hozzánk szerződött.” – árulta el a mester a csapat hivatalos oldalának.

Természetesen maga a Játékos is nagyon várja majd, hogy újra a Weser-Stadionban szerepelhessen.

„Ezzel az igazolással csináltam egy teljes kört. Bréma az, ahol profi futballista lettem és most majdnem tíz év után visszatérek oda, ahol minden elkezdődött. Ezalatt az idő alatt sosem vesztettem el a kapcsolatomat a klubbal és mindig követtem a Werdert. Nagyon izgatott vagyok, hogy újra a szurkolók előtt szerepelhetek a Weser-Stadionban.” – nyilatkozta a támadó.