Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Világbajnok védőt igazolhat a Juventus – sajtóhír

Olaszországi sajtóhírek szerint a Serie A rekordbajnoka, azaz a Juventus a védelmét erősítené meg egy Világbajnok védővel. A bekk a londoni „Ágyúsoktól” érkezne Torinóba.

Arsenal v Huddersfield Town - Premier League

Arra van Torinó? Kérdezheti Mustafi. (kép: metro.co.uk)

A tegnapi nap folyamán pont egy ellentétes irányú transzferről számoltunk be, mely szerint Lichtseiner az Arsenalban folytathatja. A mai nap pedig arról adhatunk információt a kedves olvasóknak, hogy Shkodran Mustafi Londonból teheti át a székhelyét Torinóba.

A 2014-ben a német válogatottal Világbajnoki címet ünnepelhető játékos idén nem futott óriási szezont az Arsenalban. Igaz 38 meccsen pályára lépett, de ő sem tudta a londoni csapat védelmét megszilárdítani. A Calciomercato értesülései szerint a Juventus viszont egy lehetőséget kínálna a 26 esztendős védőnek a váltásra.

Már csak azért is, mert az „Ágyúsokhoz” minden bizonnyal új bekk érkezik Sokratis Papasthathopoulos személyében a Dortmundtól, így Unai Emery csapatában akár létszámfelettivé is válhat, ha esetleg marad.

Mustafinak egyébiránt nem lenne ismeretlen terep a Serie A, hiszen 2012 januárjától egészen 2014 augusztusáig a Sampdoria együttesét erősítette, ahol 50 első-osztályú bajnokin kapott lehetőséget.