Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Csodálatos volt a Real Madrid játékosának lenni!”

Mint arról beszámoltunk, a 2017/18-as Bajnokok Ligája évadot is zsinórban harmadik alkalommal a Real Madrid nyerte meg. Cristiano Ronaldo a királyi gárda portugál sztárja a madridi gárdával negyedik BL-győzelmét könyvelhette el. A portugál a lefújást követően egy érdekes nyilatkozatot tett a jövőjét illetően.

33747808_2116947008336067_5609174146945646592_o

A nagy ünneplés közepette a Real Madrid portugál sztárja érdekes nyilatkozatot tett a jövőjét illetően.

“A jövőm? Most az ünneplésnek van itt az ideje. A legfontosabb az, hogy megnyertük a kupát, és történelmet írtunk. Most ki kell élveznünk ezeket a pillanatokat. A következő pár napom a szurkolóké lesz, azoké, akik mindig is mellettem álltak.Néhány napon belül többet is elárulok majd. Csodálatos volt a Real Madrid játékosának lenni.” 

A döntő hőse a két parádés gólt szerző Gareth Bale a következőket mondta a lefújást követően, aki szintén meglebegtette a távozás gondolatát.

„Magától értetődik, hogy csalódott vagyok amiatt, hogy csereként kezdem a mérkőzést, szerintem megérdemlem a kezdőcsapatbeli tagságot, de az edző hozza a döntéseket. A legjobb, amit tehetek, hogy ha pályára lépek, akkor nagyot alkotok, mint ezen alkalommal. A legnagyobb dicsőség a BL-t megnyerni, nincs ennél fontosabb trófea. A futball csapatjáték, de amikor csereként lépsz pályára, akkor magad akarsz mindenkire jó benyomást tenni, mint ahogyan azt én most megtettem. Személy szerint úgy gondolom, hogy hétről hétre játszanom kell, de ebben az idényben ez nem így történt. Le kell ülnöm az ügynökömmel, és meg kell vitatnunk ezt.” – értékelt a mérkőzés hőse.