Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Klopp: A Ramos és Szalah közti szituáció egyenesen sokkolta a csapatot!

A Liverpool német menedzsere a lefújást követően a hivatalos sajtótájékoztatón rendkívüli csalódottságának adott hangot. A német szakember szerint Szalah elvesztése döntően befolyásolta csapata játékát.

1200klopp_960px

Jürgen Klopp a Liverpool német menedzsere a hivatalos sajtótájékoztatón csalódottan nyilatkozott, a szakember szerint Szalah sérülése komoly hatással volt csapata játékára.

A tervünk csupán annyi volt, hogy győzelemre játszunk Jól kezdtük a meccset, úgy futballoztunk, ahogyan azt elképzeltük. A Sergio Ramos és Szalah közti szituáció nagyon rosszul nézett ki, egyenesen sokkolta a csapatot, mélyre zuhantunk akkor. Kemény szerelés volt, ami egy kicsit a birkózásra emlékeztetett.”

A német szakembert az egyiptomi sérüléséről is megkérdezték, Klopp pedig nem túl biztató hírekkel szolgált a sajtó munkatársai számára. Ez pedig Szalah világbajnoki szereplését is befolyásolhatja, amennyiben hosszabb időre kidőlt.

Egy biztos, ez nagyon súlyos sérülés. Kórházba vitték, ahol röntgenezik. Nem lehet tudni, hogy kulcscsont vagy váll, de nagyon aggasztó a helyzet” 

A vörösök menedzserét Karius két hibájáról is kérdezték, a német szakember pedig a következőket mondta a két potyáról:

„Mit is lehetne erre mondani? Mi egy gólt szereztünk, ők pedig hármat. A kapushibák? Sajnálatos, hogy ilyen történik egy döntőben, egy ilyen remek szezon után. Karius is tudja, mindenki tudja. Együtt érzek a kapusunkkal, ő egy fantasztikus srác. A második hibája már az első miatt történt.” 

Forrás: uefa.com