Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayernhez csatlakozna a Real ásza! – sajtóhír

A 3-1-re megnyert BL-döntő utáni nyilatkozatok elkeserítőnek hathattak a Real Madrid szimpatizánsai számára, hiszen Cristiano Ronaldo, és Gareth Bale is a távozás gondolatát pedzegette értékelésében. Egyikük úticélja már meg is van, a kérdés csupán az, hogy álomklubja is rábólintana-e a házasságra.

Gareth-Bale-664079

A Bayern München insidere, és a Bild futball-rovatának vezetője, Christian Falk úgy tudja, hogy Gareth Bale legszívesebben a Bayern Münchennél folytatná pályafutását, azonban akad egy bökkenő: a bajorok nagy valószínűséggel nem hajlandóak kifizetni a játékos Real által megkövetelt 100 millió euró körüli árát. Az elkövetkezendő napokban tehát újabb komoly belviták várhatók a német bajnoknál, hiszen Rummenigge köztudottan a 70-80 milliós álomhatár átlépése mellett, míg Hoeneß ellene kampányol.

Nem meglepő egyébként Bale választása: a Bayern Arjen Robben, és James Rodríguez esetében is megmentette egy-egy mellőzött Királyi sztár pályafutását. Ha esetleg nem jön össze az üzlet, akkor sem kell búsulnia a walesinek: a Manchester United is tárt karokkal várja, afelől pedig ne legyen kétségünk, hogy ők gondolkodás nélkül kicsengetnének érte akár csillagászati összegeket is…

Írta: Wernigg Márton