Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar arany a négy nemzet versenyén

A hétvégi, kétnapos, FIFG 500-as besorolású versenyen Simonyi Gábor volt a legjobb magyar, de a top 10-be ő sem fért be. A májusi cseh, szlovák, magyar és osztrák versenyek összesítése alapján a legjobb 45 éven felüli játékos Balázsi Csaba lett.

balazsi

Balázsi Csaba középen 

Az ausztriai Windischgarstenben rendezett FIFG 500-as besorolású nemzetközi footgolf versenyen a szlovák Michal Dian bizonyult a legjobbnak, aki a két nap összesítése alapján a kijelölt rúgásszámhoz képest 21-gyel ért el jobbat. A legjobb magyar Simonyi Gábor volt, a ferencvárosi játékos a tizedik legjobb eredményt érte el hatodmagával, a szétrúgásban a tizedik helyért az olasz Luca Sartor volt a legjobb.

Érdekesség, hogy a vasárnap délután érkezett, jégesővel tarkított hatalmas vihar miatt egy órára szünetelt a játék. A tízes szakasz – ahol ráadásul a longest drive különverseny is zajlott – ezt követően játszhatatlanná vált, ezért a szervezők úgy döntöttek, egységesen mindenkinek a par szám szerint írják jóvá a szakaszt, akár játszott rajta, akár nem.

A májusi négy hétvégi nagy nemzetközi verseny, a cseh, a szlovák, a magyar és az osztrák eredményeit összeadva adták át vasárnap a szomszédos országok által létrehozott European Neighbour Trophy díjait, ahol Michal Dian a férfi, Balázsi Csaba (fenti képen) a szenior, a szlovák Rebeka Rezna a nők között volt a legeredményesebb.

EREDMÉNYEK