Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb fordulat Lewandowski ügyében!

Lassan több, mint egy éve forr a levegő a Bayern München világklasszis centere, Robert Lewandowski körül. A lengyel csatárt Európa bármely csapata örömest tudná soraiba, a bajorok vezetősége azonban a “nem eladó” címkét tűzte rá a gólgyárosra. Ez a bizonyos fecni azonban minden bizonnyal napokon belül le fog kerülni a játékosról köszönhetően ügynöke háttérmunkájának…

lewandowski_real2

 

Kép forrása: madridistanews.com

Robert Lewandowski tavasszal váltott ügynököt, képviselője Pini Zahavi lett, kinek szerződése a nyári átigazolási időszak végeztével lejár. Ebből már a vak is láthatta, hogy a minden hájjal megkent üzletembernek egy küldetése lesz: védencét a legrövidebb úton “kimenteni” Uli Hoeneß-ék karmai közül. Az első lépést mai nyilatkozatával meg is tette:

“Robert úgy érzi, hogy változásra, új kihívásokra van szüksége karrierje ezen szakaszában. A Bayern München illetékeseit is értesítettük erről.” – idézi a Bild.

A kocka tehát el van vetve, már csupán a klub vezetőségén múlik, hogy hogy reagál az átigazolási kérelemre – na meg Lewandowskin, hogy az esetleges elutasítás után meddig hajlandó elmenni.

“Robert távozásának nem pénzügyi okai vannak, és nem egy konkrét klubot célzott meg, mert érte, mint a világ legjobb csatáráért, szinte minden topklub sorba áll. A vezetőknek meg kell értenie ezt, hiszen játékosként ők maguk is komoly karriert futottak be.” – utalt Rummenigge, és Hoeneß pályájára Zahavi.

A Bayern bennfentese, Christian Falk szerint az ügynök továbbá felajánlotta a segítségét a bajor elöljáróknak, hogy minőségi alternatívát, és komoly összegeket lássanak a játékosért. Falk a legesélyesebb befutónak Edinson Cavanit tartja, aki szintén a távozás gondolatával játszik Párizsban…

Írta: Wernigg Márton