Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Leo Messi a futball legnagyobb hazugsága…”

Kisebbféle “atombombát” dobott a közösségi média éterébe a Real Madrid korábbi kiváló labdarúgója, aki Lionel Messi kapcsán tett kijelentésével sokakat megdöbbentett. Persze sosem kellett félteni a korábbi kétszeres Zamora-díjas hálóőrt, aki előszeretettel ragadta meg a szó negatív oldalát, ha éppen a katalánokról volt szó.

Névtelen-1

A 60 esztendős Paco Buyo 1986 és 1997 között valamivel több mint 400 tétmérkőzésen védte a Real Madrid gólvonalát, mellyel hatszor nyert bajnokságot és két ízben Király-kupát. Jelenleg  televíziós kommentátorként dolgozik, a minap pedig az El Chiringuito című televíziós műsor vendége volt, ahol Lionel Messi szolgáltatta számára a fő témát.

A hétszeres spanyol válogatott kapuvédő a következőt mondta:

“Leo Messi a futball legnagyobb hazugsága…”

Az abszurd kijelentés mellett megjegyezte, hogy a Barcának számtalan jó játékosa van, és az argentin közel sem olyan elhivatott, mint azt sokan gondolják. Hozzátette, hogy a nagy játékosok nem csak bajnokságot és honi kupákat nyernek, hanem BL-t, világbajnokságot és Copa Americát.

Ezzel a mondatával egyben magát is degradálta a korábbi hálóőr, aki pályafutása során egyik említett trófeát sem emelhette fel, miközben megfeledkezett róla, hogy Messu négyszeres BL-győztes. A továbbiakban pedig nagyon rossz embernek nevezte azokat, akik Cristiano Ronaldót kevesebbre tartják, mint az argentint.

A történetnek igazából se füle se farka, a korábbi kiváló kapuvédő hallatni kívánt a hangját, felhívni magára a figyelmet, melyből manapság már kevés jut a számára. Ez sikerült is neki…