Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola: nem tudom elképzelni, hogy Neymar a Realba igazol

Mióta Neymar a Paris Saint-Germainhez igazolt, mindenki azzal foglalkozik, hogy vajon miért hagyta el a világ egyik legjobb csapatát. Sokak úgy gondolják, hogy Franciaország csupán egy köztes állomás a Barcelona és a Real Madrid között. Vajon tényleg így van, és a brazil sztár már a nyáron visszatér Spanyolországba? Guardiola másképp gondolja…

Kapcsolódó kép

Guardiola ügyesen lendít (Fotó: mundodeportivo.com)

Neymar neve régóta téma a spanyol sajtónál, és előszeretettel hozzák szóba a Real Madriddal. Hogy ezek valós infók-e vagy sem azt egyik fél sem erősítette vagy cáfolta meg. Pep Guardiola a Costa Brava Legends Trophy-ban tartott golfversenyen beszélt erről a huzavonáról. “Hogy Neymar a Realba menne? Hallottam róla, de nem tudom elképzeli. Nem egyszerű eljönni a PSG-től, de a futballban bármi megtörténhet” – a Manchester City menedzserétől azt is megkérdezték, hogy mit gondol Neymar nyilatkozatáról, miszerint szívesen dolgozna vele egy csapatban. – “Én biztosan nem megyek a PSG-hez, ő pedig nem jön Manchesterbe.” 

A PSG tavaly nyáron igazolta le a brazil támadót 222 millió euróért a Barcelona csapatától. Franciaországban mindent megnyert, igaz a Bajnokok Ligájában nagyon hamar kiesett csapatával. Sokáig sérüléssel is küzdött, ám szerencsére ott lehet a világbajnokságon. Legutóbb Horvátország ellen lépett pályára, és csereként beállva egy gyönyörű gólt szerzett.

Mihók Richárd