66-szoros olasz válogatott játékost igazolna a Werder – sajtóhír

Báló Bence
Báló Bence
újságíró, 2018 június 8. 17:37

A német élvonalban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen együtteséhez közel álló Weser Kurier egy nem mindennapi átigazolási pletykát szellőztetett meg a klubbal kapcsolatban. A portál szerint a brémaiak egy 66-szoros olasz válogatottra pályáznak.

montolivo

Montolivo a Bundesligában? (pianetamilan.it)

Igencsak mozgalmas átigazolási időszak előtt áll a patinás Werder Bremen együttese. A csapat dán válogatott középpályása, Thomas Delaney  elhagyja a klubot és a Dortmundhoz igazol. A 26 esztendős labdarúgó távozása után keletkező űrt pedig minél hamarabb pótolnák a zöld-fehérek, méghozzá egy rutinos játékossal.

A már említett Weser Kurier szerint az AC Milantól érkezhetne a 66-szoros olasz válogatott Riccardo Montolivo. A 33 esztendős labdarúgó már túl van karrierje zenitjén és a Milannál sem ragaszkodnak hozzá különösebben, hiszen idén mindössze 26 meccsen kapott lehetőséget.

A Werder Bremenben, amely csapat az elmúlt években rendre a középmezőnyben van, még futhatna egy-két jó szezont, ugyanis a klubnál nincsenek hatalmas elvárások. Ráadásul Montolivo édesanyja német, s maga a játékos is kiválóan beszéli a nyelvet, így a beilleszkedéssel sem lenne különösebb gondja vélhetően.

Montolivonak egyébiránt 2019. júniusáig van szerződése jelenlegi csapatával, az AC Milannal, piaci értékét a transfermarkt.de mindössze 1,5 millió euróra taksálja.

VBBBB

Minden, amit a világbajnokságról, annak jelenéről és múltjáról tudni érdemes. Csoport és csapatbemutató cikksorozat, visszatekintő, avagy minden torna története és érdekességei, legek, statisztikák, egyedi és érdekes témák. A világbajnoki kisokos a torna nyitónapjáig minden nap újabb és újabb cikkekkel, témákkal bővül. A FociClub.hu csapata helyzetbe hoz, avagy tarts velünk a tornai kezdetéig és a vb alatt egyaránt, s ígérjük nem maradsz le semmi fontosról.

VB 2018: 32 VÁLOGATOTT, 736 JÁTÉKOS! – ÍME AZ ÖSSZES UTAZÓ KERET

TELJES MENETREND – INFOGRAFIKA

2

A-CSOPORT
B-CSOPORT
C-CSOPORT
D-CSOPORT
E-CSOPORT
F-CSOPORT
G-CSOPORT
H-CSOPORT

3

URUGUAY
PORTUGÁLIA
SPANYOLORSZÁG
FRANCIAORSZÁG
ARGENTÍNA

HORVÁTORSZÁG
BRAZÍLIA
NÉMETORSZÁG
BELGIUM
ANGLIA

5

Helyszínek: Szamara, Rosztov és Volgograd – I. rész
Helyszínek: Szaranszk, Yekatyerinburg és Kalingrád – II. rész
Helyszínek:  Vikgográd, Karany és Szocsi – III. rész
Helyszínek: Moszkva és Szentpétervár – IV. rész

4

Rendező ország bemutatása
Lemaradó játékosok álomcsapata
Eddigi győztese, legek- és érdekességek
Ők lehetnek a vb felfedezettjei – I. rész
Ők lehetnek a vb felfedezettjei – II. rész
Első vb-s sztárfocisták
Sztárok, akiknek ez lehet az utolsó
Ez történt Brazíliában 2014-ben
A világbajnokságok eddigi gólkirályai
Nemzetek, akiknek csak vesztes döntője van
Az eddigi tornák aranylabdásai
A vb-n jubilálhatnak a válogatottban

111

A FociClub.hu vb-visszatekintő című rovatában az eddigi 20 torna történetével, érdekességeivel és győzteseivel ismerkedhettek meg. Minden egyes évszám alatt ott egy “kisokos”, avagy tudj meg mindent a sportág legrangosabb eseményéről. Az évszámok kattinthatóak, a nyitómeccsig minden nap bemutatunk egy újabb és újabb tornát. Kellemes kalandozást térben és időben.

1930 | 1934 | 1938
1950 | 1954 | 
1958
1962 | 1966 | 1970
1974 | 
1978 | 1982
1986 | 1990 | 1994
1998 | 2002 | 2006
2010 | 2014