Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Több játékos is szerződést bont a Sportinggal

Továbbra sem állnak túl jól a dolgok a portugál klubnál. Néhány héttel ezelőtt bejárta a világot az a hír, hogy a Sporting ultrái megverték a játékosokat és az edzői stábot is, ezek után pedig már csak idő kérdése volt, hogy mikor hagyják el a süllyedő hajót.

FRONT-L-R-Sportings-Portuguese-defend

Forrás: dailymail.co.uk

A Sporting már miden bizonnyal csak volt kapusa, Rui Patricio felbontotta a szerződését a klubbal. A hálóőr példáját most újabb játékosok követik, név szerint Gelson Martins, William Carvalho, Bruno Fernandes és Bas Dost. A klub és a Portugál Labdarúgó-szövetség is megkapta a “felmondó levelüket”, amelyben a munkavégzést ellehetetlenítő jogos indokból való felmondást jelölték meg okként. Rui Patricio a Premier League felé veheti az irányt, ahol a feljutó Wolves igazolná le, míg a többiek maradnának, de csak akkor, ha a Sporting elnöke, Bruno de Carvalho nem vezeti tovább a klubot. Ha ez nem történik meg, ingyen igazolhatóvá válhatnak a nyáron, és biztosan sok klub lecsapna rájuk.

A klub körül az Atletico Madrid elleni El-vereség után kezdődtek a gondok, amikor Bruno de Carvalho az egész csapatot felfüggesztette dühében, majd a szezon végeztével ugyanezt tette a csapat edzőjével Jorge Jesusszal is. Ezt követően maszkos ultrák törtek a játékosokra az öltözőjükben, ahol többjüket meg is verték. Minden bizonnyal ez volt az utolsó csepp a pohárban, melynek következtében a játékosok szó szerint menekülni akarnak a klubtól.