Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Lopetegui készen áll a feladatra!”

Míg a Spanyol Labdarúgó Szövetségnél (RFEF) egyáltalán nem tolerálták Julen Lopetegui kapitány döntését, addig vannak akik egészen más véleményen vannak, mint a RFEF. 

(Kép: as.com)

A korábban a Real Madridot és a spanyol válogatottat is irányító Vicente del Bosque ha nem is foglalt még állást a Lopetegui-körül kialakult helyzetet illetően, annyit azonban elmondott, hogy szerinte az 51 esztendős kollégája jó döntést hozott azzal, hogy igent mondott a Real Madridnak.

Mindig örülök annak, ha spanyol edzők a legnagyobb kluboknál kapnak állást. Úgy gondolom készen áll a feladatra. Lopetegui megérett arra, hogy a Real Madrid edzője legyen!” – Idézi azt a del Bosque-t az AS című sportnapilap, aki ha támogatja is Lopetegui madridi kinevezését, nem biztos, hogy örül annak, hogy fiatalabb kolléájának távoznia kell a világbajnokság rajtja előtt a a “vörös fúria” éléről, hiszen nehezen megjósolható, miképpen érinti a futballistákat mindez.

Az biztos, hogy az utolsó napok felkészülése finoman szólva sem lesz így ideális a pénteken a portugálokkal kezdő spanyoloknál.

VBBBB

Minden, amit a világbajnokságról, annak jelenéről és múltjáról tudni érdemes. Csoport és csapatbemutató cikksorozat, visszatekintő, avagy minden torna története és érdekességei, legek, statisztikák, egyedi és érdekes témák. A világbajnoki kisokos a torna nyitónapjáig minden nap újabb és újabb cikkekkel, témákkal bővül. A FociClub.hu csapata helyzetbe hoz, avagy tarts velünk a tornai kezdetéig és a vb alatt egyaránt, s ígérjük nem maradsz le semmi fontosról.

VB 2018: 32 VÁLOGATOTT, 736 JÁTÉKOS! – ÍME AZ ÖSSZES UTAZÓ KERET

TELJES MENETREND – INFOGRAFIKA

2

A-CSOPORT
B-CSOPORT
C-CSOPORT
D-CSOPORT
E-CSOPORT
F-CSOPORT
G-CSOPORT
H-CSOPORT

3

URUGUAY
PORTUGÁLIA
SPANYOLORSZÁG
FRANCIAORSZÁG
ARGENTÍNA

HORVÁTORSZÁG
BRAZÍLIA
NÉMETORSZÁG
BELGIUM
ANGLIA

5

Helyszínek: Szamara, Rosztov és Novgorod – I. rész
Helyszínek: Szaranszk, Yekatyerinburg és Kalingrád – II. rész
Helyszínek: Volgograd, Karany és Szocsi – III. rész
Helyszínek: Moszkva és Szentpétervár – IV. rész

4

Rendező ország bemutatása
Lemaradó játékosok álomcsapata
Eddigi győztese, legek- és érdekességek
Ők lehetnek a vb felfedezettjei – I. rész
Ők lehetnek a vb felfedezettjei – II. rész
Első vb-s sztárfocisták
Sztárok, akiknek ez lehet az utolsó
Ez történt Brazíliában 2014-ben
A világbajnokságok eddigi gólkirályai
Nemzetek, akiknek csak vesztes döntője van
Az eddigi tornák aranylabdásai
A vb-n jubilálhatnak a válogatottban

111

A FociClub.hu vb-visszatekintő című rovatában az eddigi 20 torna történetével, érdekességeivel és győzteseivel ismerkedhettek meg. Minden egyes évszám alatt ott egy “kisokos”, avagy tudj meg mindent a sportág legrangosabb eseményéről. Az évszámok kattinthatóak, a nyitómeccsig minden nap bemutatunk egy újabb és újabb tornát. Kellemes kalandozást térben és időben.

1930 | 1934 | 1938
1950 | 1954 | 
1958
1962 | 1966 | 1970
1974 | 
1978 | 1982
1986 1990 | 1994
1998 2002 | 2006
2010 | 2014