Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: angol tehetségért harcol a Spurs és a Chelsea

A Sky Sports értesülései szerint az egyik legtehetségesebb angol játékosért szállt harcba egymással két londoni gigász, mégpedig a Tottenham Hotspur és a Chelsea együttese. A két gárda kiszemeltje nem más, mint a Premier League-be való feljutásról éppen csak lecsúszó Aston Villa középpályása, Jack Grealish.

grealish001

Jack Grealish mostanra már kiöregedett az angol utánpótlás válogatottakból, lévén idén már 23 évesnek számít. Azonban mégsem mondhatjuk azt, hogy a Villa tehetsége rosszul járt azzal, hogy a birminghamiek évek óta a Championshipben senyvednek. Grealish egy légiósoktól hemzsegő PL-ben sokkal hamarabb elkallódhatott volna.

Ám amíg a tény az, hogy a play off finálét a Fulham ellen elveszítő Villa még egy évet mindenképp marad a második vonalban, addig elképzelhető, hogy Grealish ideje lejárt a „purgatóriumban”, és ősztől már a legjobbak között mutathatja meg magát. A Sky arról adott hírt ugyanis, hogy Spurs mindenáron szeretné Londonba csábítani a fiatal karmestert. Valószínűleg a Pochettinoék által belengetett 15 millió font jelentősen elnyomná a Villa fájdalmait az előttünk álló idényre.

Kellemetlen hír a „Sarkantyúsok” számára, hogy állítólag a Chelsea-vel, a Leicester Cityvel és a már emlegetett Fulhammel és számolni kell, mint azon klubok, akik érdeklődnek Grealish megszerzése iránt. Aki egyébként 2020-ig rendelkezik szerződéssel a Villa Parkban.

Balogh József

VBBBB1

Minden, amit a világbajnokságról, annak jelenéről és múltjáról tudni érdemes. Csoport és csapatbemutató cikksorozat, visszatekintő, avagy minden torna története és érdekességei, legek, statisztikák, egyedi és érdekes témák. A világbajnoki kisokos a torna nyitónapjáig minden nap újabb és újabb cikkekkel, témákkal bővül. A FociClub.hu csapata helyzetbe hoz, avagy tarts velünk a tornai kezdetéig és a vb alatt egyaránt, s ígérjük nem maradsz le semmi fontosról.

VB 2018: 32 VÁLOGATOTT, 736 JÁTÉKOS! – ÍME AZ ÖSSZES UTAZÓ KERET

TELJES MENETREND – INFOGRAFIKA

2

A-CSOPORT
B-CSOPORT
C-CSOPORT
D-CSOPORT
E-CSOPORT
F-CSOPORT
G-CSOPORT
H-CSOPORT

3

URUGUAY
PORTUGÁLIA
SPANYOLORSZÁG
FRANCIAORSZÁG
ARGENTÍNA

HORVÁTORSZÁG
BRAZÍLIA
NÉMETORSZÁG
BELGIUM
ANGLIA

5

Helyszínek: Szamara, Rosztov és Novgorod – I. rész
Helyszínek: Szaranszk, Yekatyerinburg és Kalingrád – II. rész
Helyszínek: Volgograd, Karany és Szocsi – III. rész
Helyszínek: Moszkva és Szentpétervár – IV. rész

4

Rendező ország bemutatása
Lemaradó játékosok álomcsapata
Eddigi győztese, legek- és érdekességek
Ők lehetnek a vb felfedezettjei – I. rész
Ők lehetnek a vb felfedezettjei – II. rész
Első vb-s sztárfocisták
Sztárok, akiknek ez lehet az utolsó
Ez történt Brazíliában 2014-ben
A világbajnokságok eddigi gólkirályai
Nemzetek, akiknek csak vesztes döntője van
Az eddigi tornák aranylabdásai
A vb-n jubilálhatnak a válogatottban

111

A FociClub.hu vb-visszatekintő című rovatában az eddigi 20 torna történetével, érdekességeivel és győzteseivel ismerkedhettek meg. Minden egyes évszám alatt ott egy “kisokos”, avagy tudj meg mindent a sportág legrangosabb eseményéről. Az évszámok kattinthatóak, a nyitómeccsig minden nap bemutatunk egy újabb és újabb tornát. Kellemes kalandozást térben és időben.

1930 | 1934 | 1938
1950 | 1954 |
1958
1962 | 1966 | 1970
1974 |
1978 | 1982
1986 | 1990 | 1994
1998 | 2002 | 2006
2010 | 2014