Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vidal: „Messi fél tőlem”

Érdekeset nyilatkozott az egyik népszerű chilei youtubernek a Bayern München középpályása, Arturo Vidal. Mint ismert, a chilei válogatott úgy nem jutott ki az idei világbajnokságra, hogy közben duplán címvédője a Copa Américanak.

FBL-COPAM2016-ARG-CHI

Arturo Vidal és a chilei válogatott az egyik legnagyobb hiányzója az oroszországi vb-nek, ami már csak az olyan válogatottak részvétele miatt is fájó, mint egy panama, vagy egy házigazdától berámolt ötössel kezdő Szaúd-Arábia.

Vidal azonban sosem volt híján az önbizalomnak, és természetesen nem hajlandó arra, hogy akár valamelyik helyi riválisnak csak egy kicsit is szorítson. Vidal név szerint az argentinokat emelte ki, akiket két egymást követő kontinens torna döntőjében is lenyomtak.

„Argentína nem favorit, még Messi sem. Fél tőlem. Az összes döntőmet megnyertem ellen, és ismét nyernék, ha találkoznánk egy világbajnokság döntőjében. Valószínűleg velem (rém)álmodik.”

– nyilatkozta a chilei karmester.

Mellesleg meglepő lenne, ha valaha szembekerülne egymással Lionel Messi és Arturo Vidal, lévén a következő torna idején a Barca csillaga már 36, a chilei megmondó ember pedig 35 esztendős lesz.