Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: a mexikóiak hőse érkezhet

A legfrissebb hírek szerint új tervet kell kieszelnie az FC Barcelona illetékeseinek a csapat megerősítésére, lévén hivatalosan is bejelentésre került Antoine Griezmann madridi szerződéshosszabbítása. Állítólag már meg is van az új célpont.

lozano_nemetorszag

Hirving Lozano már a selejtezők alatt is a legeredményesebb mexikói támadónak számított, ám a hétvégén már majdnem elérte a nemzeti hős szintet. A holland bajnok PSV Eindhoven sztárja alighanem egy év után tovább is állhat az Eredivisie-ből, lévén az ő góljával gyűrte le Mexikó a világbajnoki címvédő németeket.

Az ESPN értesülései szerint a 23 esztendős mexikói szélső iránt az FC Barcelona komoly érdeklődést mutat, ám könnyen meglehet, hogy a transzferből egyelőre nem lesz semmi. A külföldi (EU-n kívüli) játékosok számának szabályozása miatt ütközhetnek akadályba a felek, ugyanis a katalán sztárcsapatban mind a három légióshely telítve van Coutinho, Paulinho és Yerry Mina miatt. Igaz, Coutinho hamarosan megkapja majd a portugál állampolgárságot a felesége révén. Ám valószínűleg az ő „helyére” majd Arthur kerülhet.

A pletyka szerint Lozanoért minimum 25 millió eurót kell majd kicsengetnie a Barcának, bár a vételárat jelentősen felverheti több Premier League-együttes érdeklődése is