Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus középpályásért harcol a Barca és a Chelsea

A Juventus egyik legjobb és legkapósabb játékosáért fog állítólag megküzdeni ezen a nyáron a Chelsea és az FC Barcelona együttese. Olasz sajtóértesülések szerint a torinóiak egy komoly ajánlatot szívesen megfontolnának, érkezzen az akár az angol, akár a spanyol bajnokságból.

pjanic001

A Corriere dello Sport szerint most már nem csak az FC Barcelona, de a Chelsea is élénken érdeklődik a Juventus középpályása, Miralem Pjanic iránt. Az olasz lap szerint a bosnyák karmester nem feltétlenül vágyódik el a „Zebráktól”, de ő maga is szívesen meghallgatja az ajánlatokat ezen a nyáron.

Állítólag Pjanic képviselői már túl vannak az első tárgyaláson a Barcával, míg a Chelsea illetékeseivel a napokban fognak leülni egy kellemes kávézásra. A jól értesültek már azt is tudják, hogy mind a két érdeklődő sokkal jobb fizetést kínálna a 28 esztendős játékosnak, mint amit a Juventus biztosítani tud számára.

Pjanic-ot a jelenlegi szerződése egészen 2021-ig köti Torinóba, míg a pletyka szerint a kivásárlási ára minimum 70 millió euró lehet.