Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A városi riválishoz szerződhet a Milan sztárja – sajtóhír

Igencsak meglepő lehetséges transzferről számolt be a Sky Sport Italia. A portál szerint az AC Milan együttese hajlandó lenne megválni egyik legnagyobb sztárjától a városi rivális, Inter javára.

suso-celebrating-milan-inter-serie-a-20112016_1wvnujsueoz2412zef3ohwujlz

Suso Inter mezben? Nem elképzelhetetlen. (kép: goal.com)

Olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő milánói együttesek, azaz az AC Milan és az Internazionale a múltban már többször bonyolítottak le egymás között átigazolásokat. Cassano, Pazzini, Muntari, Vieri, Seedorf és Pirlo klubváltása is felelevenedhet bennünk, ha a két csapat közös transzfer történelmére gondolunk. Az imént említett impozáns névsorhoz ezen a nyáron újabb jegyzett labdarúgók csatlakozhatnak.

A Sky Sport Italia szerint a piros-feketék nyitottak arra, hogy megváljanak egyik legjobbjuktól, a spanyol Susotól, akit az örök „ellenség”, az Inter szerződtetne. A hírek szerint a játékos ügynöke, Alessandro Lucci kedden este találkozott a Nerazzurri fejeseivel, hogy Susoról és a Chelseatől vélhetően távozó, Davide Zappacostaról tárgyaljanak.

A transzfer komolyságát az is alátámasztja, hogy az átigazolásokban általában jól értesült, Gianluca Di Marzio is foglalkozik már a témával, aki úgy tudja, hogy a Milan várja az Inter ajánlatát. Az egyszeres spanyol válogatott szélsőnek egyébiránt egy 38 millió eurós kivásárlási záradék van a szerződésében, de ez csak az Olaszországon kívüli klubokra vonatkozik.

ivan_perisic_marcelo_brozovic_inter.it_

Csereüzlet is kialakulhat. A Milan Perisicet vagy Brozovicot szeretné. (kép: nogometplus.net)

A pletykák szerint az üzletbe más labdarúgók is bekerülhetnek, ugyanis az Inter állítólag Candrevat szívesen adná a Milannak, viszont a Rossonerri inkább Perisicnek vagy Brozovicnek örülne jobban.

Hogy mi lesz ebből a sztoriból még egyelőre nem tudni, de nagyon izgalmasnak ígérkezik és a Seire A egyik legnagyobb visszhangjával járó átigazolása lenne ezen a nyáron az biztos. Az esetleges további fejleményekről igyekszünk majd mi is minél hamarabb beszámolni.