Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olimpiai bajnok labdarúgó a West Ham célkeresztjében – sajtóhír

Újabb komoly játékos szerződtetését kívánja végrehajtani az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham együttese. A „Kalapácsosok” ezúttal egy a 2016-os riói olimpián aranyérmet szerző labdarúgót igazolnának le.

felipe_anderson_esulta_dopo_il_gol_realizzato_alla_dynamo_kiev_-_reuters

Anderson remek megmozdulásait ezentúl a PL-ben láthatjuk? (kép: sportnotizie24.it)

A tegnapi nap folyamán Issa Diop és Lukasz Fabianski érkezését is bejelentette a londoni klub, melyekről természetesen mi is beszámoltunk. A Manuel Pellegrini irányította klub azonban ennyivel nem éri…

A Daily Telegraph szerint a West Ham a Lazio brazil kiválóságára, Felipe Andersonra hajt. A 25 esztendős támadó-középpályás a mögöttünk hagyott szezonban összeveszett trénerével, Simone Inzaghival, aminek következtében meglehet, hogy ezen a nyáron elhagyja az olasz fővárost.

Az értesülések alapján az angol klub elöljárói előrehaladott megbeszéléseket folytattak a játékos képviselőivel, s ez idáig úgy tűnik, hogy jó esély van a klubváltásra. Azonban a két érintett együttesnek is meg kell egyeznie egymással, hiszen Andersonnak 2020. júniusáig van szerződése a Lazioval. A jól informáltak szerint a West Ham egy 40 millió eurós ajánlatot készül tenni a brazilért, ami egyébiránt rekord lenne a londoni csapat történelmében.