Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: Nani visszatérhet Törökországba

Az A Bola értesülései szerint a világbajnokság idejére a válogatottból kiszorult Nani nem unatkozik, és éppen új csapatát keresi a piacon. A 31 esztendős szélső szerencséjére elég keresettnek számít még mindig, így szinte biztosan napokon belül aláír új munkaadójához.

nani001

A korábban a Manchester Unitednél (2007-2015) játszó Nani manapság a Valencia kötelékéhez tartozik, bár már az előző idényt is az olasz Lazionál töltötte. A rómaiak végül nem marasztalták, bár állítólag ő még minimum egy évet maradt volna az Olimpicoban.

Nani nyár elején visszatért a „Denevérekhez”, ám a spanyol gárda még a Lazionál is kevésbé számít a szolgálataira. Ennek fényében pedig nyugodtan tárgyalhat a kérőivel, igaz, még 2019 nyaráig köti szerződés a Valenciához. Értesüléseink szerint a Túria-partiak nem fognak komolyabb akadályt gördíteni az Európa-bajnok támadó távozása elé.

Nani a 2015-16-os szezonban már kipróbálta magát a török bajnokságban, mégpedig a Fenerbahce színeiben, míg most hivatalosan is a Göztepe Izmirrel tárgyal. A zöld-foki szigeteki származású játékos saját maga ismerte el a tárgyalások tényét, ám tagadta az aláírás megtörténtét:

„A megállapodással kapcsolatos hírek nem igazak, de várom a hivatalos ajánlatot a Törökországba való visszatérésemhez. A Göztepével már találkoztam. Szeretnék visszatérni a török bajnokságba, de még csak tárgyalunk. Sem sincs ég aláírva.”

– nyilatkozta a portugál cselgép.