Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan az ETO FC Győr új vezetőedzője! – hivatalos

A magyar másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Merkantil Bank Liga) szereplő ETO FC Győr hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Szentes Lázárral, a helyét pedig Mészöly Géza veszi át…

meszoly-e1529658902285-1024x576

A 2018/2019-es idénytől Mészöly Géza tölti már be az ETO FC Győr vezetőedzői pozíciót, miután a klub vezetősége közös megegyezéssel felbontotta Szentes Lázár szerződését. A győri alakulat újdonsült trénere legutóbb az NBI-ben érdekelt Haladás élén tevékenykedhetett, ahonnan 2017 őszén menesztették. 

Mészöly Géza dolgozhatott már a REAC, az Újpest (a lila-fehéreknél kétszer is…), a Vasas és a Haladás élén is. Jelentősebb sikereit az Újpest kispadján érte el, hiszen az egyik legnagyobb múltú csapatot kétszer is a 2. helyre vezette a bajnokságban, de a Haladásnál és a Vasasnál eltöltött évei alatt is ért el szép eredményeket. Nem esélytelen, hogy az ETO FC Győr vezetősége az NBI-be való feljutást várja el a tapasztalt trénertől, aki egyébként jóval több mint 10 esztendeje irányíthatott utoljára NBII-es csapatot.