Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mourinho a Barca védőjére vetett szemet – sajtóhír

A spanyol AS értesülései szerint a Jose Mourinho irányította Manchester United egy igencsak nagy volumenű transzferre készül. Az értesülések alapján a portugál tréner a Barcelona alapemberét nézte ki magának.

alba

Hat esztendő után válthat klubot Alba. 

Az Old Traffordon ezen a nyáron (is) egészen nagy játékos mozgás várható. A hírek szerint a csapat balhátvédje, Luke Shaw elköszönne a Unitedtől, akinek a helyére egy tapasztalt, már mindent megnyert védő jöhetne a Barcelonától.

Ez a nagy rutinnal rendelkező bal-bekk nem más lenne, mint a 29 esztendős Jordi Alba. A jelenleg a spanyol válogatottal az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon szereplő védő már évek óta a katalán klub alapembere és eddig nem is voltak jellemzőek a váltásval kapcsolatos hírek.

Azonban most a United letenné a labdarúgó szerződésében szereplő 52,5 millió fontos kivásárlási árat a katalánok asztalára, ami akár el is gondolkodtathatja a gránátvörös-kékek vezetőségét. A játékosnak egyébiránt 2020- júniusáig van szerződése a Barcelonával, piaci értékét a transfermarkt.de 60 millió euróra becsli.