Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Számunkra Cristiano Ronaldo mindenidők legjobbja”

A portugál válogatott jobban kezdte a mostani világbajnokságot, mint két éve azt az Eb-t, amit végül meg is nyert. A spanyolok elleni döntetlen után következett Marokkó legyőzése, ezekért a tettekért pedig eddig négy pont a jutalma a luzitánoknak, a sikerek letéteményese pedig nem más, mint Cristiano Ronaldo.

portugálVSmarokkó001

Ugyanis kár lenne elvitatni a tényt, hogy míg az argentinoknál Lionel Messi egyedül képtelen a varázslatra, addig a portugálok sztárja folyamatosan víz felett tartja a válogatottját. Hiszen Portugália mind a négy gólját a Real Madrid sztárja szerezte, ennek köszönhetően pedig fél lábbal már ott vannak a nyolcaddöntőben.

Természetesen a vak is látja, hogy Ronaldo kell a „Selecao” sikereihez, így csapattársai is nyíltan felvállalhatják és beszélhetnek az ötszörös aranylabdás támadó fontosságáról. A gárda védője, José Fonte is csak elismerően tudott beszélni róla:

„Nekünk, portugáloknak Cristiano Ronaldo mindig is a legjobb lesz. A mindenidőkre vonatkozó jelző relatív, mert voltak minden korban nagyszerű játékosok, de nekünk most Cristiano Ronaldo a legnagyobb.”

– nyilatkozta a veterán bekk.