Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Török sztárcsapat irányítását veszi át Phillip Cocu! – hivatalos

Rendkívül sikeres négy esztendőt követően távozott a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő PSV Eindhoven éléről Phillip Cocu, akinek a helyét a klub korábbi kiválósága, Mark van Bommel veszi át. Természetesen Cocu sem marad állás nélkül, hiszen ő pedig idén nyártól a Fenerbahce kispadján láthatjuk…

Phillip Cocu három esztendőre szóló szerződést írt alá Fenerbahce együttesével – számolt be róla a klub hivatalos weboldala. A holland szakember annak a Aykut Kocaman helyét örökölte meg, aki már másodszorra irányíthatta a török sztárcsapatot, az első érája sikeresebbnek bizonyult a másodiknál, hiszen 2010 és 2013 között bajnoki címet és két Török Kupát is nyert a Fenerrel. 

Az utóbbi években nem igen akar összejönni a bajnoki arany a Fenerbahce számára, legutóbb 2014-ben ért fel Törökország tetejére az ország egyik legnagyobb múlttal bíró klubja. Azóta pedig gyakorlatig szezonként váltja a csapat edzőit az együttes vezetősége. Phillip Cocu tehát koránt sem kis nyomással veszi át a Fenerbahce irányítását, a holland szakember négy nagyon sikeres év után távozott a PSV Eindhoven éléről. A nagy múltú együttessel három bajnoki címet és két Holland Szuperkupát nyert többek között.