Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Igent mondott az Internek az egyik legkapósabb brazil – sajtóhír

Hamarosan bejelentheti újabb komoly igazolását az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale együttese. A hírek szerint a Nerazzurri az egyik legjobban keresett brazil szélsővel egyezett meg.

Vajon beválna a Serie A-ban? 

A Gazzetta dello Sport hozta le, hogy a francia Bordeaux együttesében szereplő Malcom ígéretet tett a milánói csapatnak azzal kapcsolatban, hogy hozzájuk szerződik. A hírek szerint a két együttesnek már csak az átigazolási díj összegében kell megállapodni. Az olasz napilap azt is hozzáteszi, hogy a francia klub szívesen értékesítené az egyik legnagyobb tehetségét, s az üzlet vélhetően legkésőbb június 29-ig megköttetik.

A Corinthiansban nevelkedett, kiváló bal lábbal rendelkező labdarúgóért egyébiránt fél Európa sorban állt, de úgy néz ki, hogy a legtöbb klubnak le kell mondani róla. A játékos az elmúlt szezonban minden sorozatot figyelembe véve 38 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 12 gólt és 8 gólpasszt szerzett. Piaci értékét a transfermarkt.de 45 millió euróra teszi, szerződése 2020. júniusáig köti őt a Bordeauxhoz.