Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Lewandowski mégis a Premier League-ben köthet ki

Azt biztosan kijelenthetjük, hogy Robert Lewandowski nem a világbajnoki szereplésével fogja eladni magát a nyári transzferpiacon. Azonban a lengyel támadó kvalitásaiból mit sem von le a válogatottjával való leszereplés. Igaz, könnyen lehet, hogy mégsem a Real Madridban fog kikötni.

Sőt, a Bayern Münchennél nem is számolnak a 29 esztendős csatár eladásával, mondván Lewa már csak azért is kitölti a szerződéséből hátralévő három szezont. Ráadásul a Bundesliga bajnokánál végképp nem akarnak hallani arról, hogy a Real Madrid szemtelenül spórolna a korábbi Dortmund-kedvenc megszerzésén. Állítólag ugyanis a spanyolok némi pénzt, és mintegy levetett ruhaként küldenék az Allianz Arénába Karim Benzemat.

Az ESPN értesülései szerint mindezen mesterkedés kútba eshet, és a Manchester United lehet a befutó Lewandowski kegyeiért. A pletyka szerint a lengyel gólvágó lehet majd az, aki ráun majd a Bayern és a Real huzavonájába, és inkább megmérkőzik az Old Traffordon Romelu Lukakuval az elsőszámú csatár pozíciójáért.

Fejlemények hamarosan, a vételár (már ha lesz üzlet) akár 100 millió euró körül is lehet, igaz a jó Robert augusztusban már 30 esztendős lesz.