Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belevág a vezetőedzői életbe Ruud van Nistelrooy! – hivatalos

Mint ismert, a PSV Eindhoven háza táján komoly változások történtek edzői szempontból. Ahogyan arról mi is beszámoltunk korábban, négy rendkívül sikeres esztendőt követően távozott Phillip Cocu a neves holland gárda éléről, a helyét pedig Mark van Bommel vette át. Ez pedig Ruud van Nistelrooy előtt is megnyitotta az utat, hiszen a következő szezontól ő irányíthatja a PSV U19-es csapatát…

Belevághat a vezetőedzői életbe a legendás holland támadó, Ruud van Nistelrooy, mivel ahogy már említettük, ő veszi át a PSV Eindhoven U19-es csapatának az irányítását. Az egykori kiváló csatár 2014 és 2016 között a holland labdarúgó-válogatottnál dolgozott asszisztens edzőként, míg 2016 óta a PSV utánpótlásában szintén segítőként, egész pontosan a csatárok trénereként.

Ruud van Nistelrooy karrierjét úgy véljük, senkinek sem kell részletesebben bemutatnunk. Profi pályafutása alatt megjárhatta többek között a PSV Eindhoven-t, a Manchester Unitedot és a Real Madridot is. Volt gólkirály a holland, az angol és a spanyol ligában is, illetve jó néhány alkalommal a Bajnokok Ligája berkein belül is, szám szerint három alkalommal. Pályafutása 2012 nyarán, 36 esztendősen ért véget a Málaga színeiben.