Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ferencváros: Szombathelyre igazolt a válogatott csatár – hivatalos

Az érkezők mellett távozó is akad már a legutóbbi bajnokság ezüstérmesénél. Ráadásul egy izlandi kiszemeltről is szólnak a hírek.

Sok lehetőséget nem kapott Priskin Tamás a Ferencvárosban, pedig nagy reményekkel tért haza egy éve a Slovan Bratislava együttesétől. A zöld-fehérek támadója 17 bajnokin mindössze négy gólt szerzett, s többször is kritikával illették játékát. Mondván sokkal többet kellett volna mutatnia. Most lesz lehetősége újra felépíteni magát a válogatott támadónak, lévén a Haladás nyújtott mentőövet számára, miután a szezon végéig kölcsönvette Priskint. Michal Hipp mindenképpen támadót keresett azután, hogy David Williams szerződése a hónap végén lejár, s több, mint valószínű, hogy távozik a vasiaktól. Myke Bouard Ramos pedig visszatért az MTK Budapesthez. „Michael Rabusic mellé mindenképpen szerettünk volna támadót igazolni. A bajnokság vége után Michal Hipp és jómagam is beszéltünk Priskinnel, akit érdekelt a szombathelyi lehetőség. A Fradiban a vártnál kevesebb lehetőséget kapott, ezért szívesen jött a Haladásba. Hiszem, hogy a válogatott csatár nagy segítségünkre lesz. Még nem fejeztük be az igazolásokat, több játékossal is tárgyalunk.” – fogalmazott az átigazolás kapcsán Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője.

Ide kapcsolódik a hír, hogy a már korábban bejelentett Abraham Frimpong (ghánai), Matías Rodriguez (argentin) és Sigér Dávid után egy meg nem nevezett izlandi támadó érkezhet a klubhoz. Ám ezt az értesülést nem kommentálta a klub.

Játékosmozgás a Ferencvárosnál:
Érkezett: Abraham Frimpong (Crvena zvezda, szerb), Matías Rodriguez (Chacarita Juniors, argentin), Sigér Dávid (Balmazújváros)

Távozók: Batik Bence (szabadon igazolható), Janek Sternberg (német, 1. FC Kaiserlautern, német), Priskin Tamás (Haladás, kölcsönbe), Silye Erik (Mezőkövesd, kölcsönbe)

Játékosmozgás a Haladásnál:
Érkezett: Jurij Habovda (ukrán, Balmazújváros), Tamás László (Balmazújváros), Priskin Tamás (Ferencváros, kölcsönbe), Bolla Gergő és Kovalovszki Máté (profi szerződést kaptak)

Távozók: Polgár Kristóf (szabadon igazolható), Stef Wils (belga, Koninklijke Lyra-Lierse Berlaar, belga), Myke Bouard Ramos (brazil, MTK Budapest, kölcsönből vissza)