Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A vb után újra kolumbiai sztár érkezik?

Spanyolországi sajtóértesülések szerint a Real Madrid ahogy azt a 2014-es brazíliai világbajnokság után is tette, az oroszországi torna után újfent kolumbiai labdarúgóval erősíthet.

Quintero (balra) James örökébe léphet Madridban (Kép: as.com)

2014-ben James Rodriguez nagyszerű világbajnoki teljesítménye is kellett ahhoz, hogy a Real Madrid szerződtesse a kolumbiai klasszist. Hasonló cipőben járhat idén James válogatottbeli társa, Juan Fernando Quintero.

A jelenleg az FC Porto kölcsönjátékosaként az év végéig a River Plate együttesénél kölcsönszereplő 25 esztendős támadó középpályás világbajnokságon mutatott jó formája ugyanis máris felkeltette a blancók érdeklődését.

A madridi sportlapok máris felhívják a figyelmet arra, hogy Quintero bizony jól ismeri az új vezetőedzőt, Julen Lopeteguit, akivel még a Porto-nál dolgozhattak együtt. Az AS arra is felhívja a figyelmet, hogy Lopetegui jó viszont ápolt Quinteroval, akinek támadó futballja imponáló a spanyol szakember számára.

Az AS még azt is hozzáteszi, hogy amennyiben Mateo Kovacic távozna a Bernabéuból a nyáron, Quintero érkezésének az esélye ugrásszerűen megnőne.