Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

UEFA-szuperkupa: komoly hiányzók mindkét oldalon

Ugyan még jóval több, mint egy hónap hátra van a 2018-as Európai Szuperkupa mérkőzésig, már most bizonyossá vált, hogy világbajnoki teendői miatt több játékos is hiányozni fog a Real Madrid, illetve az Atlético Madrid csapataiból.

Ahogy azt már megszokhattuk az elmúlt években, immár nem augusztus utolsó péntekén, hanem a hónap közepén kerül megrendezésre az aktuális BL és El címvédő összecsapására. Az idei döntő helyszíne a tallini A. Le Coq Arena lesz, amely szerény 15 ezer fős befogadóképességével érdekes körítését adja majd a spanyol óriások randijának.

A Real és az Atlético keretének augusztus 15-i összetételére a francia és a horvát válogatott jó vb-szereplése (elődöntő) van hatással. Ugyanis a „Királyiak” így Luka Modric, Mateo Kovacic és Raphael Varane, míg a „Matracosok” Lucas Hernandez, Antoine Griezmann és Sime Vrsaljko szolgálataira nem tarthatnak majd igényt. A felsorolt játékosok ugyan akkorra már túl lesznek majd egy hónapja a világbajnokságon, ám megérdemelt, minimum 30 napos pihenőjüket fogják majd tölteni.

Az pedig, hogy a fenti dátum idején Cristiano Ronaldo a Real Madrid játékosa lesz-e még, talán az év legnagyobb kérdése…