Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga-sztárt jelenthet be a United! – sajtóhír

Lassan a végéhez közeledik a világbajnokság, sztárok szállingóznak vissza kenyéradóikhoz, és kezd körvonalazódni a topklubok játékosállománya a következő idényre. Igaz ez a Manchester Unitedre is, akik ugyan legfőbb kiszemeltjüket csapata makacssága miatt valószínűleg elfelejthetik, mégis minőségi megoldást találhatnak posztjára…

Philipp Max az idei szezonban 81 pontos beadásával, és 13 gólpasszával messze a leghatékonyabb balhátvédje volt a német élvonalnak. A 24 esztendős augsburgi játékost sokan a német válogatottba követelték teljesítménye alapján, ám meghívó híján klubcsapatával kezdte meg a felkészülést. Itt érték utol a Kicker újságírói, akik angol lapértesülésekre hivatkozva igyekeztek kicsikarni Maxból valamit a Manchester United, a Manchester City, vagy a Paris Saint-Germain érdeklődését illetően. A védő ekképpen válaszolt:

“Jelenleg az Augsburgra, és a következő idényre koncentrálok, de nem szeretnék semmit sem kizárni.”

A sorok között olvasva tehát megtudhattuk, hogy a három gigász valamelyikével biztosan kapcsolatban van. A triumvirátusból pedig leginkább a United van szorongatott helyzetben, hiszen Thomas Tuchel és Pep Guardiola – José Mourinhoval ellentétben – örömest alkalmaz középpályásokat, belsővédőket, sőt akár támadókat is a védelem szélén.