Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: aláírt az uruguayi válogatott középpályás! – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal hivatalos weboldalán számolt be arról, hogy szerződtette a Marco Giampaolo vezette Sampdoria uruguayi válogatott középpályását, Lucas Torreira-t…

Hivatalossá vált az, ami a sajtóban már jó ideje téma volt, azaz Lucas Torreira aláírt az Arsenalhoz. A londoni klub öt esztendőre szóló kontraktust kötött a fiatal uruguayi középpályással, aki állítólag 30 millió euró ellenében érkezett a Sampdoriától. Torreira egyébként már az Arsenal negyedik nyári érkezője, mellette ugyebár Stephan Lichtsteiner, Bernd Leno és Sokratis Papastathopoulos szerződtetését jelenthette be az angol sztárcsapat. 

Lucas Torreira két szezont húzott le a Sampdoriában, s kétségtelenül mindkét idényben alapembernek számított a nagy múltú genovai alakulatnál. A Serie A-ban 71 mérkőzésen lépetett a Samp színeiben, melyek során 4 alkalommal volt eredményes. Nem mellesleg tagja volt az uruguayi nemzeti csapat vb-keretének, Torreira mind az 5 találkozón lehetőséghez jutott.