Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atletico Madrid: szerződtették a Real Madrid egykori játékosát – hivatalos

Miközben mindenki Cristiano Ronaldo és a Real Madrid bejelentésén pörög, az Atletico Madrid hivatalos felületein jelentette be harmadik nyári igazolását. Támadó és középpályás után ezúttal a gólvonalon erősített a fővárosi klub. 

Az átigazolási díj ismeretlen, az viszont már biztos, hogy Antonio Adán az Atletico Madrid gólvonalán folytatja, már amennyiben lehetőséghez jut. A matracosok és a Real Betis mindenben megegyezett, így a korábbi Real Madrid hálóőr 2020-ig aláírt. Nem csak az ő sorsa dőlt el, ma bejelentették Fernando Torres új csapatát is!

A 31 esztendős kapuvédő 2013-ban hagyta el nevelőegyüttesét a Real Madridot, melynek első csapatában 18 alkalommal állhatott a gólvonalon. Később az olasz Cagliaro szerződtette, de az olasz kaland rövidre sikerült, Adán hamar visszatért a La Ligába. A Real Betis gólvonalát 165 tétmeccsen védte az elmúlt években, klubváltása pedig több ok miatt is érdekes.

Aligha jut lehetőséghez Madridban, hacsak Jan Oblak nem távozik a nyár folyamán Diego Simeone csapatától. A szlovén hálóőr a világ egyik legjobb hálóőre jelenleg, sokak szerint ott van az öt, egyesek szerint a három legjobb között. A biztos játéklehetőség a bizonytalan kedvéért, persze a kontraktus anyagi feltételeit nem ismerjük.

A Real Madrid egykori kapusa a hírek szerint az FC Barcelona szakmai stábjának átigazolási noteszében is helyet kapott, lévén Jasper Cillessen körvonalazódó távozása a katalánokat is kapusvásárlásra késztetheti.

Érkezők: Thomas Lemar (AS Monaco – 70 millió), Rodri (Villarreal – 20 millió), Antonio Adán (Real Betis – ???)

Távozók: Fernando Torres (Sagan Tosu – ingyen), Gabi (Al Sadd – ingyen), Pierre Kunde (Mainz – 7,5 millió), Diogo Jota (Wolverhampton – 14 millió)