Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! A Real Madrid játékosával erősít a Dortmund – hivatalos

Mozgalmasra sikeredett a szerdai nap Dortmundban, érkezője és távozója is van a Bundesliga csapatnak. Lucien Favre mester immáron hat érkezőt tudhat a fedélzeten, amellett, hogy heten távoztak, vagy befejezték pályafutásukat.

A világbajnokságon is szereplő marokkói védő Achraf Hakimi a BVB-ben folytatja pályafutását, igaz egyelőre csak kölcsönjátékosként. A Real Madrid és a német klub egy kétéves kölcsönszerződést szignózott. A 19 esztendős jobboldali védő 17 mérkőzésen jutott szóhoz a 2017/18-as szezonban Zinedine Zidane irányítása alatt a spanyol fővárosban, és 2 gólja mellett 1 gólpasszal is felhívta magára a figyelmet.

A nap másik BVB-híre, hogy a West Ham United szerződtette Andriy Yarmolenkot20 millió euró ellenében.

Érkezők: Abdou Diallo (Mainz – 28 millió), Thomas Delaney (Werder Bremen – 20 millió), Marius Wolf (Frankfurt – 5 millió), Harvin Hitz (Adusburg – ingyen), Eric Oelschlägel (Werder Bremen II – ingyen), Ashraf Hakimi (Real Madrid – kölcsönbe)

Távozók: Andriy Yarmolenko (West Ham – 20 millió), Sokratis (Arsenal – 16 millió), Mikel Merio (Newcastle United – 7 millió), Gonzalo Castro (VfB Stuttgart – 5 millió), Dominik Reimann (Holstein Kiel – ingyen), Felix Passlack (Norwich City – kölcsönbe), Roman Weidenfeller (befejezte)