Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar focistát igazolt a Sepsi

A román élvonalban szereplő Sepsi OSK a Facebook-oldalán jelentette be, hogy szerződtette a Puskás Akadémia támadóját, Prosser Dánielt.

Prosser új csapatának mezével (Sepsi Facebook-oldal)

Prosser korábban óriási ígéretnek indult. A Magyar Futball Akadémián nevelkedett, így a Budapest Honvédban mutatkozott be az NB I-ben. 2017 januárjában megpendítette, hogy távozni szeretne, s külföldre igazolna. Emlegettek vele kapcsolatban Bundesliga másodosztályú klubokat, ezért is okozott meglepetést, hogy végül a Puskás Akadémia NB II-es csapatát választotta. Az első évben még rendre szerepet is kapott Pintér Attilától, de idén januárjában elfelejtette a korábbi szövetségi kapitány, s tavasszal 0 percet töltött a pályán az NB I-ben. Az előző hetekben már lehetett hallani róla, hogy távozik, s már akkor felmerült a romániai lehetőség. Az egészből végül a mai napon lett megállapodás, a Sepsi Facebook-oldalán jelentette be az átigazolás tényét.

„Tovább erősödött a keret: Prosser Dániel Bálint is a Sepsi OSK együttesében futballozik az új játékszezonban. A 24 esztendős támadó középpályás a Puskás Akadémiától érkezett, egy évre kölcsönbe. Sok sikert kívánunk neki a piros-fehér színekben! Hajrá Sepsi OSK!” – szól a közlemény. 

Endrődi Dávid