Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Már csak a PSG-n múlik a Barca új igazolása

Két napja vált hivatalossá az FC Barcelona első nyári transzfere, a katalán Sport szerint pedig a küszöbön van a második nyári érkező bejelentése is. A klub ugyanis mindenben megegyezett kiszemeltjével, így már csak a Paris Saint-Germain bólintása hiányzik. 

Arthur Melo után újabb középső középpályást igazolhat a regnáló spanyol bajnok Adrien Rabiot személyében. A 23 esztendős játékos immáron 207 tétmérkőzésen lépett pályára a párizsi klub színeiben, a mögöttünk álló szezonban 50 meccsen 3735 játékpercet töltött a pályán. A Toulouse nevelés 2013 óta erősíti a fővárosi alakulatot, ám jó szezonja ellenére Didier Deschamps nem számított rá a vb-döntőre készülő gall nemzeti csapatban.

Piaci árát 50 millió euróra becsli a transfermarkt, a Barca helyzetét pedig könnyíti, hogy szerződése 2019-ben lejár, így ha jó pénzt akar érte a PSG, akkor most kell tárgyalni az eladásáról, vagy meggyőzni őt a maradásról. Rabiot azonban ha lehet hinni a klubhoz közeli forrásnak, akkor igent mondott a katalánoknak és a részletekben is megegyeztek a felek.

Többek között a Juventus és a Tottenham háza táján is felmerült a szervező játékos neve, ám a Ligue 1 után a La Liga lehet a következő állomás, ahol több honfitársával is együtt játszhatna Samuel Umtiti és Ousmane Dembelé személyében.

Érkezők: Arthur (Grémio – 31+9 millió)

Távozók: Gerard Deulofeu (Watford – 13 millió), Andrés Iniesta (Vissel Kobe – ingyen), Paulinho (Guangzhou Evergrande – kölcsönbe 50 milliós vételi opcióval)