Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Milan: három sztár is távozhat

Miközben az örök rivális Juventus bombaigazolást jelentett be, addig könnyen lehet, hogy az AC Milan még az idén nyáron komoly gyengülés szenvedhet el a korábbi nagyravágyó tervekkel ellentétben.

A La Gazzetta dello Sport hozta le ma a hírt, hogy bár nem tolonganak a kérők az olasz együttes ajtajánál, mégis könnyen az átigazolási piac fontos részvevője lehet a Milan. Állítólag három közönség kedvenc játékosnak is búcsút mondhatnak a San Siroban.

Ugyan korábban több kérője is akadt volna, most éppen senki sem kívánja megvásárolni Gianluigi Donnarummat. Bár ennek éppen a Milan a felelőse, lévén egészen idáig az volt a vezérelv, hogy a fiatal portás az alapja a jövő nagy csapatának.

Leonardo Bonucci ugyan csak tavaly érkezett a Juventus-tól, ám már első évében csapatkapitány lett az olasz válogatott bekk. A pletykák szerint érte a Chelsea és a két manchesteri óriás már be is jelentkezett, ami komoly bóknak számít egy harminc feletti játékos esetében.

A harmadik távozó az egykori Liverpool nevelés, Suso lehet. A spanyol támadóért múltkor az Inter, most pedig a keretfrissítés előtt álló Real Madrid jelentkezett be.

Állítólag a három játékosért minimum 100 milliót akar bezsebelni a Milan.